Kurssipäivä 6

PariTarinatuokio

Paritarinamme unelmat

Kuulumiskierros: Mitä kuuluu? Miltä paritarinanne näyttää nyt?

Tehtävä: Suhteen jana vielä kerran…mitä toivomme paritarinallemme tapahtuneen 5 vuoden kuluttua?

Yhteisesti: Jaetaan yhdessä paritarinamme tulevaisuutta, yhteen sanaan kiteytettynä.

Palaute: Nyt on käsitelty kaikki kurssin neljä teemaa. Mitä jäi mieleen? Mitä piditte kurssista? Mitä eväitä parisuhteen hoidosta saitte arkeenne? Mitä jäitte kaipaamaan? Saitteko eväitä parisuhteenne hoitoon?

Anna palaute alla olevalla lomakkeella.

Kiitos kurssista!


> Takaisin kurssin etusivulle

3 comments on “Kurssipäivä 6
  1. Sini sanoo:

    Hyvä kurssi, jäi yhteinen palo osallistua parisuhdekurssille tai -viikonloppuun joskus olosuhteiden salliessa kasvokkain. Oli hyvä lukea yhdessä kurssin materiaaleja ja keskustella niistä kotona. Nopeana kirjoittajana oli haastavaa, miten rytmittää oma toiminta suhteessa toisten reaktioihin. Olisin kaivannut enemmän ja aktiivisempaa keskustelua, mutta en tiedä, miten se olisi ollut mahdollista. Osallistujamäärää kasvattamalla?

  2. Mira sanoo:

    Kurssi herätti hyvin keskustelua ja sai oivaltamaan asioita parisuhteesta. Erityisesti riitelystä oli hyvä keskustella ohjatusti ja johdattelevasti kumppanin kanssa.

  3. Pia ja Kari sanoo:

    Kurssi olli hyödyllinne. Erityisesti mieleen jäi ja meitä ehkä eniten tulee hyödyttämään riitelemisen taidon opettelu, riidoista sopiminen ja tunteista puhuminen. Kaipaamaan jäimme suurempaa osallistujamäärää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Top