Mobiilipeli

Parisuhteen palikat -mobiilipeli nyt julkaistu Google Play -sovelluskaupassa! Löydät pelin hakusanalla Parisuhteen palikat (huom. tulossa myös App Storeen).

Pelissä puolisoiden tehtävänä on arvata, mitä kumppani on erilaisiin kysymyksiin vastannut. Ensin vastataan itse, sitten arvataan mitä kumppani vastasi. Pisteet määräytyvät sen mukaan, kuinka lähelle vastaukset osuvat toisiaan.

Kysymykset ovat niin arkisia kuin syvällisempiäkin, esimerkiksi ”Lähdette lomamatkalle, sinun lomakohteesi on a) mökki b) kaupunkiloma ulkomailla c) rantaloma ulkomailla d) ruskaretki Lappiin e) äidin luokse, tai ”Mihin rakastuit puolisossasi?” a) ulkonäkö b) luonne c) huumori d) hyvä asema e) ajauduimme yhteen ja rakastuimme pikkuhiljaa..

Tulosten perusteella peli saattaa ehdottaa puolisoille esimerkiksi ”Vastasitte ihan eri tavalla, teidän kannattaa vielä keskustella aiheesta yhdessä” jne.

Kysymykset pohjautuvat Parisuhteen palikat –mallin yhdeksään eri aihepiiriin/palikkaan, jotka ovat Sitoutuminen, Tunteet, Seksualisuus, Riidat, Sanat, Teot, Luottamus, Anteeksianto ja Rakkaus

Peli on toteutettu Parisuhteen palikat –hankkeen puitteissa yhteistyössä Apliki Solutionsin kanssa.

Top