Kouluttajille

>> In English: Building blocks of relationship

>> På svenska: Parrelationens och föräldraskapets klossar

>> Suomeksi:

     Videot


>> Kaikki Parisuhteen palikat -videot löydät täältä

>> Parisuhteen palikat -yleisesittely

>> Luentomateriaalit

* * * * * * * * * * *

Parisuhde

Parisuhteen palikat muodostavat konkreettisen kuvan parisuhteesta. Tämä kuva:

  • havainnollistaa, ettei parisuhde ole hahmoton ”möykky”
  • tekee näkyväksi parisuhteen laaja-alaisuuden
  • antaa nimiä parisuhteen tärkeimmille alueille
  • virittää tarkastelemaan parisuhdetta eri alueiden näkökulmista
  • tekee näkyväksi parisuhteen osa-alueiden välisiä vaikutuksia toisiinsa

Vanhemmuus

Vanhemmuuden palikat – on yksi sovellus parisuhteen palikoista. Palikkatalon avulla voi pohtia omaa vanhemmuuttaan yleensä tai suhteessa tiettyyn lapseen. Lapsi voi olla minkä ikäinen tahansa.

Vanhemmuuden palikoiden nimet kuvaavat vanhemmuuden tärkeimmät elämänalueet ja antavat kokonaiskuvan vanhemmuudesta. Valkoisen palikan voi nimetä itse millä tahansa omaan vanhemmuuteen olennaisesti vaikuttavalla asialla.

Vanhemmuuden palikat – materiaali, kortit ja luennot, painottuu pienen /kouluikäisen lapsen ja hänen vanhempansa suhteeseen. Tästä painotuksesta huolimatta itse palikkatalo sopii vanhemman ja murrosikäisen suhteen pohdintaan. Materiaalia voi vapaasti käyttää erilaisissa vanhempain tilaisuuksissa.

Isovanhemmuus

Isovanhemmuuden palikat – on uusin ja viimeinen sovellus parisuhteen palikoista. Palikkatalon avulla voi pohtia omaa isvanhemmuuttaan yleensä tai suhteessa tiettyyn lapseen. Lapsi voi olla minkä ikäinen tahansa. Isovanhemmuuden palikoiden nimet kuvaavat isovanhemmuuden tärkeimmät elämänalueet ja antavat kokonaiskuvan isovanhemmuudesta. Valkoisen palikan voi nimetä itse millä tahansa omaan isovanhemmuuteen olennaisesti vaikuttavalla asialla.

Isovanhemmuuden palikat – kortit ovat ilmestyneet kesällä 2013, ne ovat käytettävissä ja tilattavissa. Keväällä 2015 ilmestyy luentomateriaali. Materiaalia voi vapaasti käyttää erilaisissa perhejuhlissa ja isovanhempain tilaisuuksissa.

Seurustelu

Seurustelun palikat – on yksi sovellus parisuhteen palikoista. Seurustelun palikoiden nimet kuvaavat seurustelun tärkeimmät elämänalueet ja antavat kokonaiskuvan seurustelusta.

Seurustelun palikat -materiaalit: kortit ja luennot sopivat eri ikäisille seurusteleville pereille mutta myös serustelusta kiinnostuneille. Niitä voi vapaasti käyttää niin nuorten ja nuorten aikuisten ryhmissä: oppilaitoksissa, rippileireillä ja nuorisotyössä.

>> Tilaa Parisuhteen palikat -paketti

>> Tilaa Parisuhteen palikat -kortteja

Top